zaterdag 29 september 2012

De week van....

Dit wordt de week waarin ik stiekem steeds terug moet denken aan vorig jaar. Want vorig jaar om deze tijd waren we heel druk bezig met het openen van de winkel (zaterdag a.s een jaar geleden). We verplaatsen, pasten aan en bedachten voor het eerst een etalage. We kwamen er achter hoe een pinautomaat werkt, hoe we administratie bij moesten houden (en hoe vooral niet). We waren druk met het uitzoeken van lekkere hapjes voor de opening. We zochten naar nieuwe merken en hippe ontwerpers. We bedachten hoe het over een jaar zou zijn, en nu weten we het.... Het is super! Het is genieten en het is vooral DOEN!



Hierbij nodig ik iedereen dan ook van harte uit om op zaterdag 6 oktober een lekkere traktatie te komen halen en natuurlijk te profiteren van alle leuke aanbiedingen!
(we verloten o.a. een kinderfeestje onder alle klanten)

We vieren de hele dag feest vanaf 10.30 tot 17.00

Tot dan!


zaterdag 22 september 2012

Wij van Katrein

Goed voor deze keer dan.... ;) Een ode aan de mensen achter Katrein.

Katrein is Katrein.....maar eigenlijk ook niet. Naast Katrein is er ook nog het geliefde van zijn, het dochter van zijn, het zus zijn van, het vriendin van zijn en het juf zijn van.....

Alle dagen van de week probeer ik hier aan bij te dragen, wat soms lukt en soms niet.
Er zijn weken dat het druk is, druk met hele leuke dingen. Heel bijzonder want die leuke dingen hoef ik eigenlijk nooit te missen dankzij de achterban. Hoe mooi is dat en hoe gelukkig mag je jezelf dan prijzen.
 
Bedankt lieve mensen achter Katrein

dinsdag 11 september 2012

Nieuw!



Ik heb weken dat er elke dag nieuwe spulletjes in de winkel komen (niet heel vervelend... ;) Deze
week is zo'n week. En mieters wat word je daar blij van zeg.
Natuurlijk moet ik dan ook alles omgooien maar dat is niet erg, dat is zelfs erg leuk.
Gister kreeg ik bezoek van de Deltas vertegenwoordigster (uitgeverij van boeken). Wat een feest. Ik zocht mooie boeken uit waar ik nu al niet op kan wachten. Waarschijnlijk komen ze vrijdag aan.

Weg met het overbodige
Deze en nog heel veel andere leuke boeken (en schriften) komen einde van de week binnen!

Het lijkt wel boekenweek van vandaag kreeg ik ook een prachtige bestelling van Gezinnig binnen.

o.a. deze geweldige verjaardagskalender met kaarten.

Ook zit ik nog met smart te wachten op de bestelling van Snor. Hier krijgen we hele leuke kadoboeken van!

Het wachten is ook nog op een heel leuk nieuw merk (geen boeken)...maar dat blijft ik nog even geheim.

We verwachten ook weer volop Sari bedels, want die vliegen de winkel uit!

Ondertussen worden er weer volop workshops geboekt dus ik hoef zeker niet stil te zitten....vrije momenten benut ik daarom heul goed, ik ga haken!

Tot volgende week!



woensdag 5 september 2012

Creabea's

De vakantie zit er weer op en dat houdt voor mij in dat ik Katrein weer combineer met mijn werk als juf :) . Een prachtige combinatie waar ik erg blij mee ben.

September staat voor Katrein weer volop in het teken van workshops, kinderfeestjes en nieuwe plannen. Spannend maar ook erg leuk.

Zo starten we met de breibrunch in samenwerking met de 'Breimeisjes' , het breien is hip en dat blijkt! De avond die op 24 september organiseren is bijna vol!

Ik word al vrolijk van het plaatje! Er zijn nog 3 plekjes vrij, dus wil je meedoen geef je dan snel op!
Dat er nog heel veel crea bea's zijn is mij inmiddels wel duidelijk. Op Holy Stitch ontmoette ik (inmiddels nu denk ik 2 jaar geleden) Jackelien. Wat een mooi mens en wat een inspiratie krijg ik van haar. Afgelopen maandag hadden we weer een theekransje. We speuren dan de hobbywinkels in Sneek af (DEVO, Jan Sikkes). Wat een feest. Ondertussen kwebbelen we maar door en zo vliegt de dag voorbij. We zijn nu op een punt aangekomen dat een samenwerking ons ook wel erg leuk lijkt! Houdt het dus in de gaten want we zitten vol inspiratie! Hierbij Jackelien haar webwinkel en blog!

Tot slot nog 2 andere crea bea's maar op een totaal ander gebied! Taart is zoet gaat z'n primeur beleven in de woonkamer van Katrein, en man man wat ben ik trots! Heerlijk om deze dames te mogen verwelkomen, dat we in september en oktober al bijna vol zitten zegt genoeg! Ik heb er zin in, en al deze crea bea's maken mij een gelukkig mens.
Tot later ik ga knutselen