zaterdag 6 oktober 2012

SWAP

Goed, ik wilde dus ook Swappen! Had er dus nog nooit van gehoord, maar wat een feest. Ik sprak met Jackelien (mijn lieftallige creabeavriendin) af dat we 5 dingen zouden fabriceren (op die we gewoon leuk vonden) voor in het pakket. Man man wat was dat leuk om te doen. Zelf natuurlijk helemaal hysterisch van alle ideetjes en nee ik kan me niet aan die 5 dingen houden...nou ja wel bijna hoor!

Hierbij mijn swap:
Je snapt dat ik stond te trappelen bij de deur om het pakket van Jackelien in ontvangst te nemen! De eerste poging mislukte, helaas niet thuis, dus een lieflijke brief op de deur voor mijn vriend van de bezorgservice! Het pakketje stond gelukkig gister op mij te wachten. Whiiiiiiii het leek wel Sinterklaas. Aan de grote tafel werd alles uitgepakt. Ik was alleen (gelukkig) en heb heerlijk bij alles heel hard aaaa en oooo geroepen :)Ondertussen vieren we feest in de winkel met natuurlijk heerlijk taartjes van Taart is zoet (die overigens erg leuke workshops geven uin de huiskamer van Katrein!

Kortom volop vreugde hier! Mocht iemand het leuk vinden om met mij te Swappen dan hoor ik het graag :) Ik ben weer klaar voor een nieuw pakket! (je mag me mailen via info@katreinkunst.nl  of even op het bericht reageren)

Fijne dag allemaal :)

8 opmerkingen:

Tante Jannie zei

Wat een vrolijke spulletjes!

Jackelien zei

Lieffie wat een leuk stukje, zullen we ook een sinterklaas en kerstswap doen???

Sabrina zei

Oeh oeh oeh... heb je het al druk met al die aanmeldingen van iedereen?? Lees nl. net ook over snailmail. Da's hetzelfde idee, maar dan met dingen die in een envelop kunnen.. en er zit geen haast bij ofzo. Snail-> slak, best logisch. Post met allemaal leuke spulletjes die met zorg zijn uitgezocht, gekocht, gemaakt enz enz.

Ik wil wel swappen of snailmailen met je!

Sabrina zei

p.s. Kun je heel misschien ook hieronder bij 'reageer als' een optie naam/url toevoegen? Dan kunnen ook mensen zonder account bij het één of ander, op je blog reageren en krijg je wellicht meer interactie?

Denise zei

net zoals met je crabuddie wil ik ook met jou swappen hoor lijkt me leuk ! Je hebt ook meerdere website speciaal voor swappen misschien vind je dat ook wel leuk.

Veel Liefs Denise

Leonie zei

Wat een ontzettende leuke swap heb je gemaakt!!! Hoe heb je dat autootje gemaakt? Hij ziet er zo leuk uit! Je maakt echt prachtige dingen!
Je hebt een super leuk blog! Ik ga je volgen!

Groetjes Leonie

Pipowagen aan Zee zei

Ha ha !
Kijk uit!
Swappen is verslavend!

Pipowagen aan Zee zei

Maar ik wil ook graag met jou swappen;-)
Het is zo leuk!
Sinterklaas voor grote meisjes!